Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Rønnede - onsdag den 18. november

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Rønnede er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

HASLEV: 14-årig kørt ned på Stengårdsvej

En 14-årig pige fra Haslev blev mandag klokken 7.50 kørt ned i krydset Ørnevej/Stengårdsvej i Haslev. Pigen kom cyklende på Stengårdsvej i vestlig retning, da en bilist tilsyneladende overså pigen i krydset. Hun væltede og fik nogle knubs, som hun bagefter blev behandlet for på sygehuset. Bilisten standsede op for at se, om pigen var ok, men kørte så fra stedet uden at efterlade navn og kontaktoplysninger. Der var tale om en ældre, kvindelig bilist. Hun var mørkhåret og talte dansk uden accent. Hun kørte i en grå firehjulstrækker af ukendt mærke. Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger om uheldet. Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

   

NÆSTVED: Fik kørekortet byttet om med et midlertidigt efter spritkørsel

Mandag klokken 11.58 fik politiet en anmeldelse fra flere trafikanter, der kørte på Køgevej ved Næstved, og som havde været nødt til at undvige for en anden bil, der kørte usikkert. Politiet fik standset bilen på Østre Ringvej. Føreren var en 50-årig mand fra Ringsted, der virkede påvirket af alkohol og/eller stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel og for narkokørsel. På baggrund af vidneudsagnene blev han også sigtet for at forvolde fare for andres liv eller førlighed. Den 50-åriges kørekort blev ombyttet med et midlertidigt, indtil resultatet af blodprøverne foreligger.

 

SØLLESTED: Havde hash med i bilen

Politiet standsede mandag klokken 12.10 en bilist på Græshavevej ved Søllested. En passager i bilen viste sig at have 4,29 gram hash på sig, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

KORSØR: ATK-bilen på besøg på Skovvej

En af politiets målebiler var mandag mellem klokken 12.46 og 14.51 på Skovvej ved Hvedevej i Korsør, hvor den højst tilladte hastighed er 50 km/t. 416 trafikanter kørte forbi ATK-bilen, men kun fem af dem kørte for hurtigt. Den højeste hastighed blev målt til 61 km/t.

 

NAKSKOV: Fin færdsel

Færdselspolitiet var mandag mellem klokken 10.00 og 11.30 i Nakskov med en bil og et par motorcykler. 23 trafikanter blev standset og kontrolleret, men der blev ikke konstateret nogen færdselslovsovertrædelser.

 

GULDBORG: Mand var udvist i seks år

I går klokken 13.01 traf en politipatrulje en 31-årig mand på Majbøllevej i Guldborg, og noget ved manden vakte politibetjentenes interesse. Det viste sig da også, at manden sidste år var idømt indrejseforbud i seks år, og desuden fandt betjentene en bøtte med hash i den 31-åriges taske. Derfor blev han anholdt og sigtet efter lov om euforiserende stoffer og efter udlændingeloven.

 

NÆSTVED: En mand og en kvinde havde ingen opholdstilladelse

På en adresse i Næstved traf politiet i går klokken 16.15 to udenlandske personer - en kvinde og en mand. Det viste sig, at de arbejdede i Danmark uden at have hverken opholdstilladelse eller arbejdstilladelse. De blev derfor begge anholdt og sigtet for flere overtrædelser af udlændingeloven.

 

NAKSKOV: 21-årig sigtet for kabeltyveri

Politiet fik i går aftes klokken 20.40 en anmeldelse om, at en mand var ved at stjæle installationskabler ved Sydkajen i Nakskov. Et par minutter senere kom en patrulje til stedet og efter lidt søgning i området fandt betjentene frem til en 21-årig mand uden fast bopæl. I hans bil lå kablerne, og han blev derfor anholdt og sigtet for tyveri.

 

 

SAKSKØBING: Ramte parkeret bil – sigtet for spirituskørsel

Mandag klokken 23.46 blev politiet kaldt til Guldborgvej i Sakskøbing, hvor en bil var kørt ind i en parkeret bil og derefter fortsat ind i en læmur i en forhave. Føreren af bilen forsøgte at stikke af fra stedet, men ved god hjælp fra vidner fandt politiet frem til en 47-årig mand fra Guldborg, som blev anholdt klokken 23.50. En alkometertest afslørede, at han havde en solid promille, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel.

 

FUGLEBJERG: Afpresning og salg af stoffer

Politiet fik mandag klokken 21.10 en anmeldelse om, at to mænd – der viste sig at være 28 år og fra henholdsvis Fuglebjerg og Haslev – havde opsøgt en 24-årig mand på hans bopæl i Fuglebjerg. Her havde de bedt om at få nogle penge og havde blandt andet slået den 24-årige flere gange i ansigtet. Den 24-årige kendte den ene af de to gerningsmænd i forvejen, og politiet fandt derfor hurtigt frem til de to 28-årige. De blev begge anholdt klokken anholdt klokken 23.00 og sigtet for afpresning. Herudover viste det sig, at den 28-årige mand fra Haslev havde 4,9 gram kokain på sig, som var fordelt i mindre poser, og han blev derfor også sigtet for salg af stoffer. Samtidig havde den 28-årige fra Fuglebjerg en ulovlig kniv på sig, og han blev derfor sigtet for at overtræde knivloven.

 

NYKØBING: Spritkørsel uden kørekort i stjålet bil. Med stoffer

En 17-årig fyr fra Stokkemarke kan nu vente et retsligt efterspil, efter at han tidligt tirsdag morgen blev standset af politiet på Østre Alle i Nykøbing. Den bil, han kørte i, var stjålet, og han ville ikke umiddelbart rette sig efter politiet. Desuden havde den 17-årige ikke noget kørekort, og han virkede påvirket af stoffer. Det viste sig også, at han havde 1,14 gram kokain, 2,07 gram amfetamin og 0,35 gram skunk på sig. Han blev anholdt klokken 4.28 og sigtet for kørsel i påvirket tilstand, kørsel uden førerret, for ikke at rette sig efter politiets anvisninger, for tyveri af bilen og for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Horslunde Viemosevej Hus Lørdag klokken 00.00 – mandag klokken 10.30 Intet stjålet
Præstø Mønvej Hus Torsdag klokken 15.00 – mandag klokken 15.00 Dewalt bajonetsav, vinkelsliber, forhammer og 2 rørtænger
Rude Holsteinborgvej Hus Tirsdag d. 13/10 klokken 14.00 – fredag klokken 15.00 Bakkebånd, glasskåle, badeværelsesæt, vinter- og sommerdyne

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I weekenden har politiet haft en enkelt færdselskontrol:

 

By Vej Tidspunkt
Nakskov Skolevej Mandag klokken 10.00 – 11.30 23 køretøjer standset og kontrolleret – ingen sager
Næstved Slagelsevej Mandag klokken 20.35 – 00.55 Hastighedskontrol – 3 personer sigtet – udstedt 2 klip og 1 betinget frakendelse
Vordingborg Københavnsvej Mandag klokken 07.30 – 08.30 4 køretøjer standset og kontrolleret – en sigtet for at have anvendt håndholdt mobiltelefon under kørslen

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Fjenneslev Ringstedvej Mandag klokken 10.49 – 16.30 ATK 1130 25 60 km/t 92 km/t 2 klip
Korsør Skovvej Mandag klokken 12.46 – 14.51 ATK 416 5 50 km/t 61 km/t -
Næstved Østre Ringvej Mandag klokken 09.13 – 10.43 ATK 700 20 60 km/t 92 km/t 1 klip
Rønnede Ny Næstvedvej Mandag klokken 06.12 – 08.12 ATK 596 34 60 km/t 91 km/t 1 klip
Slagelse Drøsselbjergvej Mandag klokken 15.30 – 19.00 ATK – bestilt færdselskontrol 115 0 - - -
Tureby Bjerredevej Mandag klokken 14.22 – 19.31 ATK 179 58 50 km/t 72 km/t 3 klip

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Nykøbing F. Østre Alle Tirsdag klokken 04.25 17-årig mand fra Stokkemarke Narkokørsel, ikke at følge politiets anvisninger, lov om euforiserende stoffer, brugstyveri og kørsel uden førerret
Næstved Køgevej Mandag klokken 11.58 50-årig mand fra Ringsted Spiritus- og narkokørsel
Vordingborg Næstvedvej Tirsdag klokken 01.42 – 01.45 29-årig mand fra Gedser Narkokørsel
Sakskøbing Guldborgvej Mandag klokken 23.46 47-årig mand fra Guldborg Spirituskørsel

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Flere artikler