Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Lørdag d. 04. jul. 2020 - kl. 06:00

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Nyt fra Rønnede - fredag den 3. juli

Rønnede er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

SLAGELSE: Stjal hundeudstyr

Politiet fik torsdag klokken 12.24 en anmeldelse om, at tre tyve havde været inde i Bonnies Dyrecenter på Kinavej i Slagelse, og at de havde stjålet to mundkurve og en hundesnor til en samlet værdi af knap 500 kroner. Vidner ledte politipatruljen i retning af de tre tyves bil, som holdt parkeret i nærheden, og her traf politiet tre mænd i alderen 17-19 år, alle fra Korsør. De blev alle tre sigtet for butikstyveri, og i bilen fandt politibetjentene de stjålne ting sammen med andre dyreartikler. Det skal nu undersøges, om de stammer fra andre tyverier.

 

RØDBYHAVN: Skjulte det euforiserende stof kat i rosmarin

Torsdag klokken 17.25 blev politiet tilkaldt af Toldstyrelsen til Rødbyhavn, hvor toldhunden Kinto havde snuset sig frem til en ladning af det euforiserende stof kat. Der var tale om fem kg, og stoffet var skjult i kasser med rosmarin i en udenlandsk kølevogn. Føreren – en 36-årig udenlandsk mand – blev anholdt klokken 17.25 og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Han blev afhørt af politiets udlændingekontrolafdeling og står til en bøde på 5.000 kroner for overtrædelsen. Den 36-årige er fortsat anholdt og sagen afventer nu en afgørelse fra Udlændingestyrelsen om udvisning af den sigtede.

 

KORSØR: Musikanlæg blev beslaglagt

I går aftes var en del unge samlet på Ceresengen i Korsør, hvor de badede og hørte temmelig høj musik. Det var noget generende for de omkringboende, og en politipatrulje kørte derfor til stedet og bad de unge om at slukke musikken. Det gjorde de, og patruljen kørte fra stedet. Men da politibetjentene ikke længe efter igen kørte forbi for at se om alt var roligt, var musikanlægget igen blevet tændt. Så de unge havde tydeligvis ikke forstået budskabet. Derfor beslaglagde betjentene musikanlægget med en besked om, at ejeren kunne hente det i dag på Slagelse politistation.

 

RUDS-VEDBY: 20-årig sigtet for røveri

Dagli'Brugsen på Slagelsevej i Ruds-Vedby var den 11. maj udsat for et røveri, da tre mænd kom ind i butikken og truede ekspedienten med en kniv til at udlevere kontanter fra kasseapparatet. Politiets efterforskning har nu ført frem til, at en 20-årig mand fra Skovlunde i går eftermiddags blev anholdt og sigtet for røveri. Dermed er der nu tre sigtede i sagen, og politiet forventer ikke yderligere anholdelser. Den 20-årig forventes at blive fremstillet i grundlovsforhør senere i dag.

 

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Dianalund Søndermarksvej Lejlighed Torsdag klokken 06.45 – 06.55 Slik
Nakskov Fayesvej Hus 27. juni – 2. juli Endnu ikke opgjort
Nakskov Svingelsvej Hus 15. maj – 2. juli Maleri

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

By Vej Tidspunkt
Ukendt - Torsdag klokken 14.00 – 17.30 34 køretøjer kontrolleret – to sigtet for kørsel på konstruktivt ændret lille knallert, en sigtet for ikke at anvende styrthjelm på lille knallert, en sigtet for at have brugt håndholdt mobiltelefon under kørsel i personbil og en sigtet for i  personbil at have overskredet hastighedsbegrænsning fastsat af færdselstavle til et klip.

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Haslev Bråbyvej Torsdag klokken 06.10 – 11.10 ATK 309 48 50 km/t 83 km/t 14 klip
Slagelse Nykøbing Landevej Torsdag klokken 06.52 – 10.00 ATK – bestilt færdselskontrol 359 8 80 km/t 124 km/t 1 klip

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Haslev Skolegade Torsdag klokken 23.35 22-årig mand fra Haslev Narkokørsel
Rønnede Ny Næstvedvej Fredag klokken 01.47 31-årig mand fra Rønnede Spirituskørsel

 

 

 

Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Eline Krarup ek@vores-mediehus.dk
Flere artikler