Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Rønnede - tirsdag den 17. november

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Rønnede er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

DALBY: To hurtige knallerter

Mandag klokken 8.26 standsede politiet to knallertkørere på Bavnestræde i Dalby. Det var to 15-årige drenge, og deres knallerter blev tjekket på et rullefelt. Her viste det sig, at de begge to kunne køre væsentligt hurtigere end tilladt, og de to drenge blev derfor sigtet for at køre på ulovlige knallerter.

 

STENSVED: 26-årig mistede livet i eneulykke

En 26-årig mand mistede mandag eftermiddag livet i et færdselsuheld, der skete på Skovhusevej uden for Stensved. Den 26-årige kom kørende i bil i sydlig retning, hvor han kom ud i rabatten og ramte frontalt ind i et stort vejtræ. Han blev umiddelbart efter erklæret død. Politiet skal nu fastlægge de nærmere omstændigheder ved eneulykken.

 

NÆSTVED: Sigtet for ulovligt ophold

Politiet blev mandag klokken 16.28 kaldt til Udlændingestyrelsens borgerservice i Næstved, hvor en 44-årig udenlandsk mand havde henvendt sig. Det viste sig, at den 44-årige ikke havde lovligt ophold i Danmark, da han ikke havde noget gyldigt visum. Han blev derfor anholdt klokken 16.43 og sigtet for ulovligt ophold. Den pågældende er fortsat anholdt, mens hans sag behandles.

 

NÆSTVED: To sigtet for at have hash

Mandag aften var to politibetjente på gående patrulje på stisystemet ved Nygårdsvej i Næstved, som har været plaget af kanonslag i den senere tid. Også mandag lød der nogle høje brag, men det lykkedes ikke betjentene at finde amatørfyrværkerne med det farlige fyrværkeri. Ved Kobberbakkeskolens Uglebroafdeling mødte betjentene imidlertid fire unge fyre, og de to af dem havde gang i en joint. Det var to 18-årige fyre fra Fensmark, som blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har ikke modtaget nogen anmeldelser om indbrud i privat beboelse i det forgangne døgn.

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I weekenden har politiet haft følgende færdselskontrol:

 

By Vej Tidspunkt
Dalby Bavnestræde Mandag klokken 7.50-10.00 Fire knallerter blev tjekket på rullefelt – de to af dem kunne køre hurtigere end tilladt.
Dianalund Sorøvej Mandag klokken 16.31 – 17.35 4 køretøjer kontrolleret. 2 sigtet for at køre for hurtigt. Det udløste en betinget frakendelse af førerretten og 1 klip.
Faxe Rønnedevej Mandag klokken 10.09 – 11.15 Syv køretøjer kontrolleret. 1 sigtet for at have brugt håndholdt mobiltelefon under kørslen.
Næstved Kyse Bygade Mandag klokken 14.45 – 15.15 4 køretøjer kontrolleret. 2 sigtet for at have brugt håndholdt mobiltelefon under kørslen.
Præstø Adelgade Mandag klokken 11.20 – 12.13 Ni køretøjer kontrolleret. 1 sigtet for at have brugt håndholdt mobiltelefon under kørslen.
Stensved Vordingborgvej Mandag klokken 11.20 – 13.40 10 sigtet for at have brugt håndholdt mobiltelefon under kørslen.
Vordingborg - Mandag klokken 09.45 – 11.15 1 sigtet for at have brugt håndholdt mobiltelefon under kørslen, 1 for at køre frem for rødt lys, 1 sigtet for at køre på lille knallert uden forsikring og 2 sigtet for ikke at have CVR-nr. og firmanavn på varebiler.

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Fjenneslev Ringstedvej Mandag klokken 05.22 – 11.30 ATK 741 6 60 km/t 108 km/t 1 betinget frakendelse
Haslev Køgevej Mandag klokken 08.19 – 10.19 ATK 158 6 50 km/t 66 km/t -
Rønnede Faxevej Mandag klokken 11.00 – 13.30 ATK 784 36 50 km/t 73 km/t 4 klip

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Eskilstrup Sydmotorvejen Tirsdag klokken 2.18 40-årig mand fra Haslev Spirituskørsel
Stensved Vordingborgvej Mandag klokken 18.05 30-årig mand fra Stege Narkokørsel og kørsel uden førerret. Da den 30-årige flere gange tidligere va½r sigtet for at køre uden kørekort, blev hans bil beslaglagt på stedet.

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Flere artikler