Ledende sygeplejerske søges til Plejehjemmet Kongsted - Skab en tryg hverdag for mennesker med psykiatriske grundsygdomme og svær demens

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Genopslag

Leder med særlig interesse for mennesker med psykiatriske grundsygdomme samt mennesker med svære demenssygdomme søges til Plejehjemmet Kongsted.  

 

Efter mere end 40 års dedikeret ansættelse, går vores nuværende leder af Plejehjemmet Kongsted på velfortjent pension den 1. september 2024.

Vi søger derfor en ambitiøs og udviklingsorienteret leder, der kan sikre driften gennem autentisk, nærværende og indsigtsfuld ledelse.

Evner du at skabe følgeskab, og har du ledelseserfaring i en politisk styret organisation, er det måske dig, vi leder efter.

 

Om plejehjemmet Kongsted:

Plejehjemmet Kongsted er et lille plejehjem med 19 pladser, hvoraf de 6 pladser er midlertidige.

Plejehjemmet Kongsted tilbyder omsorg og støtte til borgere med psykiatrisk grundsygdom eller psykiatrisk overbygning herunder borgere med svær demens.

Vores faciliteter er designet til at skabe et hjemligt og trygt miljø, hvor beboere og pårørende føler sig velkomne.

Plejehjemmet er indrammet af kuperede naturskønne omgivelser med udsigt ud over rolige landskaber og frodige grønne marker, der skaber en beroligende og fredfyldt atmosfære for beboerne.

Plejehjemmet Kongsted er beliggende på Møllevej 68, 4683 Rønnede.

 

Om dig:

Du er uddannet sygeplejerske eller anden relevant sundhedsfaglig uddannelse og har en solid faglig viden inden for psykiatri og demenssygdomme. Desuden har du kendskab til ældre, sundheds- og omsorgsområdet suppleret med en ledelsesmæssig efteruddannelse.

Du kender til udviklingen i primærsektor og har en bred indsigt i de faggrupper, du skal være leder for. Med din viden og erfaring skal du drifte plejehjemmet og lede gode medarbejdere med en anerkendende, dialogbaseret tilgang og tillidsskabende adfærd.

Med dine kompetencer og erfaringer som leder, har du gode forudsætninger for at rekruttere og fastholde medarbejdere, håndtere sygefravær og svære samtaler.

Du tør gå foran og skabe fælles retning til gavn for beboerne, deres pårørende og medarbejderne.

Vi søger dig, der er empatisk og vedholdende. Du er en tydelig kommunikator, der sætter retning og leder ud fra principperne om transparens. Du skal have stærke samarbejdsevner, uanset om du er i kontakt med beboerne, deres pårørende, kolleger eller andre fagområder. Du prioriterer samarbejdet i TRIO, samarbejdet med lokal-MED, plejehjemsråd, frivillige og lokalområdet. 

Personaleledelse og administration er kendte begreber for dig, herunder økonomistyring, hvor du har forståelse for og udviser økonomisk ansvarlighed.

Der er tale om en stilling med høj kompleksitet og mulighed for at sætte dine alsidige kompetencer i spil, i samarbejde med medarbejdere, beboere, pårørende, ledelseskollegaer, overordnet leder og mange andre aktører i vores kommune.

 

Om jobbet:

Du bliver en vigtig del af en ledergruppe bestående af 10 ledere, der alle refererer til chefen for Sundhed- og Pleje.

Som plejehjemsleder får du en unik mulighed for at sætte dit præg på fremtidens plejehjem. I hverdagen er det din opgave at sikre driften på plejehjemmet, sikre en høj kvalitet af de ydelser der leveres til beboerne og samtidig holde fokus på den gode trivsel for beboere såvel som personale.

Vi arbejder målrettet med værdighed og sætter beboernes behov for aktivitet, nærhed, selvbestemmelse og tryghed i centrum.

 

Du får:

  • En spændende lederstilling i en organisation i udvikling
  • Et plejehjem i udvikling hvor læring, værdighed og samarbejde er i fokus
  • En plads i et lederteam, der samarbejder og deler viden på tværs
  • En medarbejdergruppe der er i positiv udvikling og ser frem til du kommer
  • Tilknytning af en Buddy, som vil være en af dine kolleger i ledergruppen, der vil blive din primære kontaktperson og som vil føre dig godt ombord i organisationen

 

Yderligere oplysninger

Send din ansøgning og dit CV senest den 17. juni 2024.

Ansættelsessamtaler:

  1. samtale den 20. juni 2024
  2. samtale den 26. juni 2024

For ansøgere der går videre til 2. samtale, bliver der udarbejdet personprofil, og i den forbindelse vil der være et interview med en konsulent fra HR.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Tina Asmussen, chef for Sundhed og Pleje på tlf.: 2260 2033.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

 

 

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=de086c82)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Faxe Kommune, Møllevej, 4683 Rønnede

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6061419

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet