JMM-chefs 40-års jubilæum blev et sandt tilløbsstykke

Leif Rudebeck Petersen med fru Tina i strålende jubilæums-vejr ved Hindsgavl Slot. (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Mange fra maskinverdenen samledes på Hindsgavl Slot da Leif Rudebeck Petersen rundede to snese i firmaet.

Det gik ikke stille af sig, da chefen for Johs. Møllers Maskiner A/S, Leif Rudebeck Petersen passerede sine første to snese år i virksomheden. Direktøren for den danske Liebherr-importør med afdelinger både i Øst- og Vestdanmark fejrede 40-års jubilæet sammen med koncernens topchef, Jan K. Møller, som samtidig fyldte 60 år.

Leif Rudebeck Petersen markerede jubilæet ganske centralt i landet. Nemlig på det historiske Hindsgavl Slot ved Middelfart, hvor der var dækket op i et stort festtelt i den smukke slotshave.

Det ligger i blodet
Leif Rudebeck har det med Johs. Møllers Maskiner og Liebherr i blodet. Hans far arbejdede på Johs. Møllers Maskinfabrik i Over Jerstal i Sønderjylland, men da firmaet etablerede en afdeling i Rønnede på Sjælland, blev han bedt om at rykke mod øst og tage ansvaret for det nye domicil.

Leif Rudebeck Petersen gjorde selv sin entre i virksomheden, da han startede som montør i 1983. Det gik hurtigt opad i graderne til først afdelingsleder, siden sælger, salgschef og salgsdirektør. I dag er han direktør for Johs. Møllers Maskiner A/S og har dermed ansvaret for import og salg af Liebherr i Danmark. Johs. Møllers Maskiner har været danske importør af maskinerne fra Liebherr siden 1965, og den danske virksomhed er Liebherrs næstældste forhandler på verdensplan.

Liebherr-programmet omfatter både gravemaskiner, læssemaskiner, dozere, teleskoplæssere, store maskiner til materialehåndtering og tillige kraner.

Tredje generation Petersen hos Johs. Møllers Maskiner er i øvrigt også i fuld sving. Leif Rudebeck Petersens søn, Nicki Petersen, er ansat som distriktschef i salgsafdelingen.

Kilde: Johs. Møllers Maskiner A/S