Fast Nattevagt og Timeafløser

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du socialfaglig eller sundhedsfagligt uddannet?

Har du lyst til at gøre en forskel?

Så er vi er på udkig efter nye dygtige kollegaer til Plejehjemmet Kongsted.

 

Vi søger dig til nattevagten, der arbejder 7-7 ordningen i ulige uge

Vi søger afløsere til alle vagtlag og gerne arbejde i weekender. Timetal efter aftale.

Hvem er vi? Plejehjemmet Kongsted er et kommunalt plejehjem for mennesker med kognitive udfordringer. Vores 19 beboere er mennesker med håb og drømme som alle andre, men i komplicerede livssituationer. Vi bor i skønne omgivelser i Rønnede, 30 minutters kørsel fra Næstved. Vores plejehjem er opdelt i to enheder samt en enhed med midlertidige pladser. Vi er 20 engagerede kollegaer, som sammen med vores beboere glæder os, til at byde dig velkommen.

Som vores nye kollega er du ligesom os, nysgerrig på beboernes individuelle livshistorier og forstår, at enhver problemstilling er unik og skal betragtes derefter. Derfor skal du have lyst til at være i et miljø, hvor der ikke altid er en foruddefineret løsning, og hvor det ikke nødvendigvis er dig, der definerer, hvad der er det rigtige i en given situation.

Din fornemmeste opgave bliver i fællesskab med Kongsteds engagerede medarbejdere at skabe en helhedsorienteret indsats, hvor vi vægter omsorg og faglighed højt, og vi gør os umage med at blive inddraget i beboernes liv.

Det ligger os meget på sinde, at du som menneske, er autentisk og tillidsfuld, og formår at give omsorg - selv der hvor det er svært.

Som vores nye kollega bidrager du også med stabilitet og nærvær, og du er selvfølgelig klar på at indgå i samarbejdet om både de pædagogiske og sundhedsorienterede opgaver, samt mindre rengøringsopgaver og personlig pleje hvor det er nødvendigt. Derudover har du lyst til at indgå i et autentisk og fordomsfrit møde med vores beboere.

Derudover ser vi gerne at du:

  • Har kendskab til borgere med kognitive og adfærdsmæssige udfordringer, samt demens
  • er god til skriftlig dokumentation og har de dertilhørende it-kundskaber
  • har gode samarbejds- og kommunikationsevner, og kan bidrage til at holde konfliktniveauet nede ved at kommunikere nærværende, lyttende og opmærksomt.

Det tilbyder vi dig: 

På Plejehjemmet Kongsted bliver du en del af en ambitiøs og velkonsolideret gruppe. Du får rig mulighed for at bruge din faglighed og udvikle dine kompetencer. Vi sørger for, at du bliver klædt godt på til opgaverne gennem mentorordning, undervisning, faglig sparring og kompetenceudviklende samtaler med vores fagligt dygtige kollegaer. 
Vi arbejder ud fra metoderne Recovery, stemmehøring samt LA2 og medicinpædagogik, hvilket du som vores nye kollega vil blive introduceret til løbende. Vi vægter din trivsel højt, og vi vil gøre os meget umage for, at du fra første dag føler dig velkommen på Kongsted.

Hvis du er vores nye kollega, så skynd dig at sende dit CV og en kort motiveret ansøgning. 

Vi ønsker stillingerne besat snarest muligt.

 

Vi inviterer løbende til samtaler på afløserstillingen. Samtaler til stillingen som fast nattevagt forventes afholdt 27/2.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

 

 

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c5549651)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Faxe Kommune, Møllevej, 4683 Rønnede

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5990427

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet